„Gala Caritabila de Balet si Dans Contemporan” Bogdan Nicula

Asociaţia ,,Mişcarea pentru Balet şi Artele Spectacolului” cu sprijinul  Operei Naţionale Bucureşti organizează Luni, 23 februarie 2015, începând cu ora 19.00, o Gală Extraordinară de balet şi dans contemporan dedicată lui Bogdan Nicula, un artist român de valoare şi un om minunat, care a fost diagnosticat la vârsta de 35 de ani cu o boală necruţătoare. Gala are ca scop strângerea de fonduri pentru tratamentul de care are nevoie Bogdan.

Sumele obţinute din vânzarea biletelor cât şi donaţiile obţinute vor fi direcţionate către contul deschis pentru Bogdan.

Artisti binecunoscuti din lumea baletului si a dansului contemporan au acceptat din dragoste pentru Bogdan sa ne fie alaturi: Razvan Mazilu, Judith State, Ioana Marchidan, Andrei Nicolae ( Teatrul de Balet Sibiu) , Andreea Jura si Dan Haja ( Opera Nationala Cluj). Lor li se vor alatura balerinii Operei Nationale Bucuresti, Corina Dumitrescu, Monica Petrică, Bogdan Cănilă, Cristina Dijmaru, Mihaela Soare, Bianca Fota, Crisi Preda, Dawid Trzensimiech, Adina Tudor, Cristian Gidoi, Greta Nita, Marina Minoiu, Robert Enache, Vlad Toader, Barnaby Bishop, Tamara Grimmer si Gloria Barbu cat si elevi ai Liceului de Coregrafie „Floria Capsali”, care vor interpreta fragmente din „Flash Stop” si  „Noi Origini”, doua dintre creatiile lui Bogdan.

Afis

Biletele se găsesc online,  insă pot fi achiziţionate şi de la Casa de bilete a ONB, tot in sistem online:

Bilet.rohttp://www.bilet.ro/event.php?id=4084 

http://www.operanb.ro/stiri/gala-caritabila-de-balet-si-dans-contemporan

Bogdan a descoperit in luna decembrie 2014 că suferă de Scleroza laterală amiotrofică (ALS), o boală de tip neurologic care afectează funcţiile vitale. ALS atacă celulele nervoase care controlează mişcarea voluntară, ceea ce, în timp, face ca mişcarea mâinilor, picioarelor şi a muşchilor să fie extrem de dificilă. Starea lui este destul de gravă, boala avansând de patru ori mai repede decât în mod normal, iar în acest moment este imobilizat, mişcarea membrelor este aproape imperceptibila, dar este lucid şi pozitiv.

Bogdan Nicula are nevoie de sprijinul nostru pentru a trăi. Conturile deschise pe numele mamei lui Bogdan, Stela Nicula, sunt următoarele:

BRD Groupe Societe Generale      Titular Stela Nicula

Cont in lei:   RO27BRDE441SV25065844410

Cont in euro: RO55BRDE441SV25286444410

Swiftcode: BRDEROBU

Bic code: BRDE

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s